HU
EN RU

A hivatalos ColorTec cég bemutatása

Az InterBuildExpo 2018 nemzetközi kiállítás keretében megtörtént a ColorTec cég hivatalos megnyitója.

A polimer bevonattal ellátott acéllemezek fogyasztása Ukrajnában 2017-ben elérte a 299 ezer tonnát (+ 8% -os növekedés 2016-ban), és most megközelítette a 2013-ban elért abszolút csúcsértékeket. A piac pozitív dinamikája miatt az InterBuildExpo számos kulcsszereplőt vonzott a gazdaság építőipari szektorából. Ennek eredményeképpen a ColorTec sikeres tárgyalásokat folytatott potenciális fogyasztókkal, miután több mint 200 (300) látogatót fogadtunk standunkon.

A céget Robert Ruelle vezérigazgató, valamint Victoria Táránova értékesítési igazgató képviselte. Szintén standunkon részt vettek ausztrál partnereink a berendezések szállításában a Bronx International, valamint az ipari polimer bevonatok vezető gyártói, a lengyel PPG és a német AkzoNobel.

A kiállításon való részvételünk lehetőséget adott arra, hogy részletesen elemezzük az ügyfelek kéréseit és előkészítsük a megfelelő termékeket optimális mennyiségben. A vonal indítása várhatóan ez év októberében várható.

Szintén standunkat felkereste a Regionális Fejlesztési, Építési és Lakásfelügyeleti Minisztérium miniszterelnök-helyettese – Gennadij Zubko, együtt az Ukrajna népi képviselőjével, a Verhovna Rada Építőipari, Városfejlesztési, Lakásügyi és kommunális szolgáltatásokkal foglalkozó bizottságának elnökhelyettesével.

Vissza a hírekhez

Vessen egy sort

Köszönjük, kapcsolatba lépünk Önnel