HU
EN RU

November 25-én, vasárnap, Tornyospálca polgármestere a térség országgyűlési képviselőivel együtt meglátogatták a ColorTec üzemet

Januárban megkezdi a termelést a tornyospálcai ColorTec

Befejezéséhez közelít a tornyospálcai ipari parkban megvalósult üzemfejlesztés. 2019 januárjától a munkavállalók megkezdhetik a munkát a modern gyártócsarnokban, ahol előfestett horganyzott acéltekercseket gyártanak majd.

Örömmel üdvözöltük és szerveztük meg a térség országgyűlési képviselőjének, dr. Seszták Miklósnak, Tornyospálca polgármesterének, Lukácsi Attilának valamint a munkaerőpiaci folyamatokat jól ismerő szakemberek számára az üzemlátogatást. A csaknem teljes egészében elkészült üzemben hamarosan megkezdődik a próbagyártás, már csak a gyártósorok finomhangolása van hátra.

A ColorTec üzemvezetője a FrissMédia kérdésére válaszolva elmondta, hogy a legjobb felszerelés és anyagok kombinációja, a profi szakemberek alkalmazása a modern technológiákkal és folyamatokkal együtt biztosítja a gyár magas szintű termelését. Mint fogalmazott: “ez lehetővé teszi számunkra, hogy a legmagasabb minőségű termékeket szállítsuk a legújabb nemzetközi trendeknek és modern szabványoknak megfelelően.”

Vissza a hírekhez

Vessen egy sort

Köszönjük, kapcsolatba lépünk Önnel