HU
EN RU

Örömmel jelentjük be a ColorTec sikeres üzembe helyezését

  1. október 31-én megtörtént a ColorTec üzem tervezett üzembe helyezése, 60 ezer tonna éves kapacitású polimer bevonatú acéllemez gyártására.

Az üzem több mint 100 embert tervez a továbbiakban foglalkoztatni, ezáltal a továbbiakban a régió egyik legnagyobb vállalkozásává válik.

Baganics Ándrij ügyvezető úr elmondta, hogy:

„A ColorTec üzem élő példája, egy új, dinamikus és csúcstechnológiával ellátott vállalkozásnak. Ez az első és egyetlen polimer bevonatot felhordó gyártósor Magyarországon, amelyre nagyon büszkék vagyunk.

A gyár 2019 októberében lett üzembe helyezve, de már márciusban sikeresen megkezdtük a termelést”

 

Vállakozásunk magába foglalja és egyben egyesíti a legjobb berendezéseket és anyagokat, valamint a modern technológiai folyamatok mellett kiváló szakembereket buzdít munkára.

Ez lehetőséget biztosít számunkra, arra, hogy teljes kapacitással tevékenykedjünk és eleget tegyünk ügyfeleink igényeinek Magyarország határain belül és túl.”

Az EU szabványainak megfelelően a ColorTec Kft a lehető legrövidebb idő alatt szállítja partnereinek európai minőségű termékeit.

Ezen kívül, a gyártósor használatának rugalmassága lehetővé teszi számunkra, hogy kisebb vagy nagyobb tételű, nem szabványos vevői megrendeléseket is teljesítsünk.

Az árajánlatokkal, valamint a szállítási feltételekkel kapcsolatban, kérjük érdeklődjön értékesítési osztályunkon!

Az Ön új polimer bevonatú acéllemezt szállító partnere,

 

ColorTec!

 

Vissza a hírekhez

Vessen egy sort

Köszönjük, kapcsolatba lépünk Önnel